Meedenken met Varietas? Word GMR-lid!
11 november 2021

Elke Varietas-school heeft een medezeggenschapsraad (MR). Daarnaast is er voor bovenschoolse onderwerpen een Gemeenschappelijke MR (GMR). 

 

De GMR heeft een vacature voor 2 personeelszetels en voor 2 ouderzetels. Vind jij het leuk om mee te denken over bovenschools beleid en de afspraken bij Stichting Varietas? Wil jij betrokken worden bij de veranderingen en ontwikkelingen die spelen in onze organisatie? Stel je dan kandidaat voor de GMR van Stichting Varietas.

 

Als GMR lid vertegenwoordig je niet jouw school maar de gehele stichting. De vergaderingen zijn af en toe op locatie, op een van de scholen, maar meestal online.

  • Alle Varietas-ouders mogen zich kandidaat stellen voor de ouderzetels.
  • Alle Varietas-medewerkers mogen zich kandidaat stellen voor de personeelszetels.
  • De medezeggenschapsraden van de scholen van betreffende conglomeraten mogen kiezen welke kandidaat het nieuwe GMR lid wordt. 

Kijk mee in de keuken van een grote organisatie met zo’n 30 basisscholen, draag bij aan (nog) beter onderwijs voor onze leerlingen.

 

Kijk voor meer informatie snel op onze website: Medezeggenschap (varietas.nl). Daarna nog vragen? Bel of mail Ethel, ambtelijk secretaris/adviseur medezeggenschap: di t/m vr tussen 9 en 16 uur bereikbaar op tel. 085-0435496 of per email op e.korbeld@varietas.nl.

GMR

Ieder kind de best mogelijke basis bieden voor de toekomst

“Varietas” betekent “verscheidenheid”

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren